Всички новиниРазвитие в посока Турция и Иран

Представители на Карго планет посетиха, състоялото се в края на миналата седмица (16-18.11.2015), логистично изложение в Истанбул. 

Над 15000 посетители от 57 страни и 220 изложители от 22 националности взеха участие в изложението, посветено на развитие на логистиката в югоизточна Европа. 

Тази година фокусът на изложението беше развитие на логистиката и подобряване условията при извършване на транспорт по дестинация Турция и Иран.

Равносметката за нас е: много нови бизнес контакти, добри възможности за развитие по вече обслужваните, както и нови дестинации за пратките на нашите клиенти.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо