Всички новиниБългария ↔ Испания = CargoPlanet 10 години съвместна работа

Месец август сме посветили на страната на Дон Кихот, гневните бикове и паелята, а именно Испания! Държавата, от и за която вече 10 години, ние от  CargoPlanet извършваме транспорти на различен вид пратки.

Испания има добре развита пътна инфраструктура, която възлиза на 346 858 км. Транспортът в страната се характеризира с широка мрежа от пътища, железопътни линии, бърз транзит, въздушни маршрути и пристанища. В същото време, благодарение на географското си разположение, страната представлява важна връзка между Европа, Америка и Африка.

По данни на Министерство на Икономиката – през първото тримесечие на 2018 г. стокообменът между България и Испания се е увеличил с 41.5% и е в размер на 607.3 млн. евро, като износът се е увеличил с 49.5% в сравнение със същия период на 2017 г. и е в размер на 159.7 млн. евро. Вносът се е увеличил 38.8% и е в размер на 447.5 млн. евро.

Ние от CargoPlanet като една от водещите български компания в транспортния бизнес, можем с гордост да кажем, че извършваме немалка част от износа на България към Испания.

Сред стоките, които се изнасят от нашата страна към страната на фламенкото са: текстилни изделия, алуминиево фолио, маркучи, слънчогледови семена, автоматични машини за обработка на информация и апарати, както и много други.

От Испания към България транспортираме керамични плочки, машини за сортиране, селскостопански машини, ориз и др.

CargoPlanet предлага на своите клиенти надежден транспорт на комплектни, групажни и индивидуални пратки, по ежеседмична, регулярна линия:

България – Испания – България.

Поддържаме дългогодишни партньорски връзки с фирми за логистика и транспорт на територията на цяла Испания, така че бързо да организираме превоз на товарите от възлови точки на Испания до желаната от Вас локация в Испания.

Предстоят още бизнес и интересни факти за страната, която е сред четирите държави, чиито национален химн няма текст.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо