Всички новиниЗа лалетата с любов – Холандия & Cargo Planet

Има няколко неща, с които свързваме Холандия, като в топ 3 винаги влизат лалетата. И макар преди векове те да са пренесени от Азия през Истанбул /Константинопол/, Холандия успява да си спечели световна слава като производител на лалета.

Немалко предания за лалето са дошли до нас от древни векове. На Изток казват: „Това цвете няма аромат, както паунът – песен. Така лалето се е прочуло с прекрасните си цветове, както паунът с необикновеното си оперение.“

Холандците си имат и национален ден посветен на това красиво цвете /празнува се третата събота на януари/. Тогава в центъра на Амстердам се появява градина с 200 000 лалета, като всеки може да си набере от тях напълно безплатно.

Днес Холандия е най-големият износител на цветя и контролира близо 80 % от търговията с лалета.

Ние, от CargoPlanet транспортирахме и вече разтоварихме вещаещите пролет холандски луковички за цветя при нашите приятели от Mr. Bricolage и холандските торове и добавки Biobizz на Agroponica!

Съвместно с Mr. Bricolage и Agroponica се надяваме да направим предстоящите мартенски празници още по-цветни и благоуханни! J

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо