Всички новиниВ подкрепа на добрите каузи

На 27 май от 20 ч. в Конната база на Борисовата Градина ще се проведе за първи път в България невероятен шоу-спектакъл с участието на танцуващите кралски коне и артисти от трупата “Nobiles de Croatia“, под патронажа на г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община.

Като ценители на красивите и добри неща, ние от CargoPlanet подкрепяме като карго-партньор и спонсор благотворителния спектакъл, организиран в помощ на нашите приятели от “Център за рехабилитация, посредством хипотерапия, терапевтична езда и зоотерапия”. Бароковият разкош на „Nobiles de Croatia” и съставът, включващ 5 кончета от породата Липицанер и 9 артиста, завладяват публиката с неповторимият си танц и аристократично очарование.

Безспорно има много известни породи коне, но без капка съмнение истинският синьокръвен патриций в конния свят е Липицанерът.

Именно конете от тази порода са най-старите опитомени животни в Европа. Отглеждането на тези специални, красиви и обявени за най-музикални кончета, започва през още през 1580 г. Кръвната им линия може да бъде проследена до кралската конюшна на херцог Максимилиан, Император на Австрия.

Само най-силните и най-податливи на обучение коне са подбирани за обездка, която продължава години.

Подобни събития са много популярни в световен мащаб. У нас такова грандиозно шоу ще се проведе за първи път. Специално участие ще вземе и оперната певица Станислава Марчева.

Събраните средства от спектакъла ще бъдат дарени в подкрепа на хора и деца с увреждания и специални потребности, подпомагайки укрепването им физически чрез спорт и езда и развиването и придобиването на умения и увереност.

 

За нас е изключително удоволствие да подкрепим тази красива и благородна инициатива в навечерието на 10-годишния си юбилей.

 

Екипът на КаргоПланет

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо