Транспорт на багаж до България и в цяла Европа

Човек и добре да живее, понякога се налага да се мести.

Можете да се доверите на нашата фирма за превоза на вашия личен багаж.

Освен превоз на багаж в рамките на страната, нашата фирма осъществява и международен транспорт на багаж, мебелировка и лични вещи от и до България.

Ние ще ви посъветваме за правилното опаковане на ценните за вас вещи, така че да стигнат до местоназначението си цели и непокътнати. Наясно сме с изискванията за документите, които трябва да съпровождат стоките при транспорт на багаж до България или посока Европа, и ще ви помогнем да изготвите необходимото, без значение до коя европейска държава се изпраща багажа.

Често срещан проблем при превоза на багаж е затрудненият достъп на товарни автомобили до жилищните райони. Ние можем да осигурим най-подходящите средства за транспорт за вас, предвид желаните адреси за товарене и доставка.

Превоз на багаж посредством 5 вида товарни автомобила

 В зависимост от специфичните нужди на нашите клиенти и особеностите на превозвания багаж, ние разполагаме с разнообразие от товарни автомобили – бусове за превоз на багаж, соло камиони с товароподемност до 3,5 тона, стандартни бордови камиони с товароподемност до 24 тона, фургони до 20 тона и обемни автомобили с кубатура до 118 м3, които ще транспортират вашите частични и цели товари по най-сигурния и удобен за вас начин.

Товарен автомобил Товароподемност
Бусове и соло камиони 3,5 тона
Стандартни бордови камиони 24 тона
Фургони 20 тона

 Направете запитване на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо