ЕкипВсички новиниТрадиционен турнир “CargoPlanet и приятели”

Традиционният непрофесионален турнир „CargoPlanet и приятели“ тази година ще се проведе на 17 септември – Деня на София в комплекс „Спортна София 2000“ – Борисова градина от 17:00 до 20:00 ч.

За да отпразнуваме празника на любимата ни столица, и тази година предлагаме разнообразни спортни и забавни дейности за малки и големи. Всички присъстващи ще имат възможността да се включат в специално организираните турнири по футбол, тенис на корт, петанк, тенис на маса и стрелба с лък.

За децата са предвидени забавни игри с аниматор, конна езда, като за да направим деня им още по-цветен, сме организирали предварително запознанство с животните.

На всички пълнолетни участници се полага достатъчно количество бира в духа на празника.

Моля, заявете участие в турнир по предпочитания от Вас спорт на телефон 0886698450.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо