Всички новиниTrade Bulgaria ↔ Italy = CargoPlanet 10 години съвместна работа

Имало едно време, има я и сега – една държава, която е под формата на ботуш и е най-активната дестинация за пристигащи и заминаващи пратки за CargoPlanet.

Знаете ли кой е най-големият износител на вино в Света? А знаете ли, че на същото това място се консумират средно по 14 милиона еспресота на година?

Става въпрос за слънчева Италия, разбира се!

Първата пратка на CargoPlanet към Италия е през вече далечната 2007-ма година. И можем да се похвалим, че това е дестинацията, която обслужваме най-редовно.

Дългогодишният ни италиански партньор има складове в района на Милано. В логистичния терминал се сортират продуктите преди разпространение, като има и допълнителна площ, където при нужда пратките се пакетират, етикетират се и се предават на превозвачите. В зависимост от обемите тези операции отнемат от няколко минути до няколко часа. Откритост, прозрачност и добра комуникация е основният фактор за успеха на сътрудничеството ни с партньорите ни в Италия.

Ако някога сте си мечтали да притежавате дом в красиво италианско село и то за без пари, то сега можете да си купите такъв точно за 1 евро.Селцето Ололой, дестинация в планинския район на Барбая на Средиземноморския остров Сардиния, продава стотици изоставени домове само за 1 евро ($1,20).

Обаче придобиването на недвижим имот върви с уловка. 200-те каменни жилища, които се продават, са в лошо състояние и купувачите трябва да се ангажират с ремонт в рамките на три години – което вероятно ще струва около 25 000 долара.

Зад идеята с продажбата е план за подмладяване на общността, изложена на опасността да се превърне в призрачен град. През последния половин век популацията на Ололай се е свила от 2250 на 1300 души, като всяка година се раждат само няколко бебета.

Това е засега от нас – очаквайте още бизнес и интересни факти за страната, в която се намират две от най-малките страни в света – Ватикана и Сан Марино.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо