Всички новиниТенденции в бранша и CargoPlanet на 11 години

Усилията за намаляване на вредните газове и емисии, които логистичният сектор изхвърля в атмосферата, са от все по-голямо значение. И когато се говори за вредни емисии, първата индустрия, която попада под ударите на критиците, е логистичната.

Тенденциите в развитието на зелената логистика включват: Зелен транспорт; Зелено складиране; Зелено опаковане; Зелено управление на отпадъците; Въглероден отпечатък; Зелен мениджмънт… и от CargoPlanet споделяме идеята.

Другата важна тенденция е за прозрачност с проследяване.

Несъмнено необходимостта и употребата на телематични системи при транспортирането на стоки непрекъснато нараства. Възложителите искат да бъдат информирани в реално време къде точно се намират стоките им в момента. Чрез телематиката транспортните фирми могат да планират още по-добре ресурсите си и в CargoPlanet добре знаем това.

За тази година от CargoPlanet сме подготвили за своите партньори доста нововъведения свързани с тенденциите в бранша, но засега не разкриваме всички подробности.

Както се казва – „Най-доброто предстои“!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо