ЕкипВсички новиниТърговско обучение, март 2015 г.

След успешното обучение на ‪#‎Вършец‬ на екипа на „Cargo Planet“, резултатите не закъсняват: ‪#‎пратките‬ и ‪#‎товарите‬ се завишиха с 10% за почти трите седмици, а ‪#‎логистиката‬ и ‪#‎транспортът‬ разшири периметъра. Сега в офиса ври и кипи от работа, но всички помнят ‪#‎купона‬ след тренинга и думите на Питър Дракър: Качеството в даден продукт или услуга не е това, което Вие си представяте. То е онова, което клиентът получава.

Специални благодарности на Ясен и Нона от Ейч Ар Съпорт ООД (https://www.hrsupport-bg.com/) за страхотните презентации.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо