Всички новиниСтанислав Димитров за значимостта на едно дългосрочно партньорство

  • Как и кога започнахте партньорство с Гьоте Инстутит – кой го инициира и защо?

От вече близо 5 години ние сме член на ГБИТК, където си партнираме с множество фирми и организации от различни браншове. От 2 години участваме в Кариерен форум организиран от немския Алумни портал с подкрепата на Гьоте институт. Така започна по-близкото ни партньорство с Гьоте институт.

  • Разкажете ни подробности за сътрудничеството ви за гостуването на театралната постановка „В Очакване на Годо“?

С радост прегърнахме предложението на Гьоте институт и Фондация МТФ Варненско лято да подпомогнем организацията на най-голямото театрално събитие в културния афиш на България през 2016 година с дейността, която умеем най добре – да организираме логистиката на събитието, като транспортираме и доставим декорите за постановката „В очакване на Годо“ от сцената на Дойчес театър  в Берлин до българските зрители в Народен Театър „Иван Вазов.“ На 7 юни ще натоварим 120 кубика декори за представлението в София. Това за нас е голяма чест и удоволствие, защото вярваме, че е много важно обогатяването на културната сцена у нас да се стимулира на всички нива по разнообразни начини.

  • Защо смятате подобен тип партньорства за важни и ефективни за вашия бизнес?

CargoPlanet от години подкрепя различни благотворителни каузи с личен труд на служителите, финансово и организационно. Партньорството между бизнеса и НПО има многостранен положителен ефект – върху служителите на компанията, които виждат в своята компания отговорна брънка на обществото и затвърждават доверието си в нея и върху подпомогнатите проекти и организации, като им се осигурява нужното обезпечаване за проектите. Партньорството ангажира ресурсите на компанията в подпомагането на различни обществено-значими каузи, а от друга страна сътрудничеството обезпечава материално реализация на проектите. Нещо не по-малко важно е, че чрез натрупани добри организационни практики в бизнеса, се допринася за успешното финализиране на проектите.  Сред нашите приоритети са екология, подпомагане на лица в неравностойно положение и култура.

  • Какви са бъдещите ви творчески планове за близко бъдеще с Гьоте Институт?

Към момента нямаме конкретен план, но партньорството е постоянен, двустранен процес, в който се раждат добри идеи. Обсъждали сме транспортно-логистична поткрепа по други проекти на Гьоте институт, които все още са на фаза идейно творческо планиране.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо