Едва ли има по-неприятно изживяване за клиентите след дни, седмици или месеци на избор на продукт да установят, че той не е наличен. Това на практика води до загуба на клиента и по-лошото – един разочарован потребител. 

Като част от цялостната си фулфилмънт услуга Карго Планет предлага възможност за следене на складовите наличности, за да можете своевременно да подсигурите доставките на допълнителни количества. Ние разполагаме с напълно автоматизирана и достъпна в реално време система, която ще ви избави от неудобствата да отказвате поръчки или да избегнете презапасяване със стоки, които ще ангажират част от финансовия ви ресурс за продължителен период от време.

Предимствата на нашата услуга са свързани с по-големите складови пространства и по-добрата организация на продуктите, която позволява по-бързо да бъдат пакетирани и експедирани към клиентите. Всичко това спестява време и стрес, който можете да избегнете чрез избора на професионален партньор.

За повече информация разгледайте нашата цялостна фулфилмънт услуга или се свържете с нас на sales@cargoplanet.eu

Свързани услуги:

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up