ИсторияВизияВсички новиниСертификат №TRBA 100 0169 по БДС EN ISO 9001:2008

Процедурата по разработване, внедряване и сертифициране на системата за управление на качеството в Каргопланет ООД съгласно изискванията на стандарта БДС EN ISO 9001:2008 приключи успешно през февруари 2010 г.
 
Сертификационният одит бе извършен от ТЮФ Рейнланд България ЕООД, а наши консултанти по пътя към него бяха Алфа Куолити Интернешънъл. 

Благодарим на колегите-консултанти и одитори за професионализма, помощта и насоките, получени от тях. Прогресът е възможен само чрез непрекъснат стремеж към усъвършенстване – за всички нас!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо