Вашият онлайн магазин се разраства и продуктовата ви гама се разширява? Помещението, където сте складирали продуктите при старта на проекта, ви е отесняло и се колебаете какво да предприемете? Като част от своята комплексна фулфилмънт услуга Карго Планет предлага възможност за складиране на продукти за целите на електронните търговци. 

Ние разполагаме със складови помещения, които отговарят на изискванията и стандартите за всякакъв вид стоки и продукти. Можем да ги съхраняваме до изпращането им до крайните клиенти. Поддържаме онлайн система за следене на складовите наличности, която в реално време дава представа на търговците с какво разполагат, какви са излишъците и къде се е появил недостиг. Нашият софтуер осигурява пълен контрол върху процесите по обработка на пратките. Тя гарантира спокойна и безпроблемна работа на партньорите ни по отношение на логистистиката.

Направете запитване на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up