За насВсички новиниРавносметка за изминалата 2017 година

Декември месец е – време за равносметка и автоматизация

 

Последния месец на годината тече вече с пълна сила!

Време е за равносметка.

Икономиката на България е във възход и в транспорта също се забелязва.

Преизпълнили сме си плана от началото на годината, което си е похвално 
Щастливи сме да ви съобщим, че новто при Cargo Planet е въвеждането на софтуер за автоматизирано изпращане на фактури и подсещане за плащания, което вече е факт.

Ще се постараем през новата 2018 година да направим тази автоматизация да е все по-достъпна и лесена за работа, както за служителите, така и за клиените на Cargo Planet. Улеснението е, че чрез профила в нашия сайт, може да се провери цялата информация относно издадени фактури, срокове на плащане, списък на заявени пратки…

Заложили сме си доста смели, но в същото време и реалистични цели за следващата година и сме оптимисти по отношение на бъдещето ни развитие.

Желаем ви здраве и много успехи! Светли празници и весело посрещане на новата година!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо