ИсторияЕкипВсички новиниПарти-юбилей „10 години Карго Планет“

Лесно е човек да се забавлява на едно такова прекрасно празненство, но е трудно да се опише всичко. Тези от вас, които са чели „Пожарът в двореца Фолена“ на Акиле Кампаниле ще ни влязат в положението 🙂

На събитието, което се състоя на 20.10.2017 г. присъстваха близо 150 гости и така отпразнувахме първата си кръгла годишнина със специално кулинарно пътешествие в ресторант Космос.

Водещи бяха младите надежди на българския театър – Весела Бабинова и Стелиан Радев, които се вживяха в не една роля за вечерта. Успяхме да се потопим в космическите етно мотиви на музикантите Иван Шопов и вокална група Авигея. Специален гост музикант за вечерта бе виолистът Валентин Геров.

Събитието премина под мотото „Кулинарна вечер по пътищата на КаргоПланет“ със страхотни вкусотии от различни райони на Европа, специално приготвени от невероятния екип на ресторанта.

По време на изискания коктейл имаше много изненади, свързани с дестинациите, по които Карго Планет извършва транспорти. Награда получиха и служителите, които са част от екипа от самото създаване на фирмата и с дългогодишна лоялност са работили за просперитета на фирмата, развивайки едновременно с това и своя професионализъм.

В обръщението си, управителят на КаргоПланет – Станислав Димитров припомни, че изминалите 10 години са повод за гордост, а и за равносметка. Резюмира успешните и ползотворни взаимоотношения и тяхното развитие в бъдеще и пожела на всички ни още много години безпроблемни транспорти.

Кулминацията на вечерта беше забележителната торта с камиони, склад и палети, чиито свещички духна заедно целият екип на Карго Планет.

Вече 10 години фирма КаргоПланет предлага най-доброто за най-добрите!

Печелим доверието и се стремим да поддържаме жив контакт с нашите клиенти и да бъдем техни истински партньори. Така и ще продължим и за в бъдеще по верния път с КаргоПланет!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо