Всички новиниОперативна информация

Уважаеми клиенти и партньори,  

Кризата с емигрантите по граничните пунктове на редица европейски държави като Унгария, Хърватска, Австрия, Германия и други доведе през изминалата седмица до повишаване на контрола при пропускане през граничните пунктове, до затваряне на голяма част от тях, отварянето на пропускателни пунктове вътре в шенгенското пространство. Всичко това респективно рефлектира върху забава при преминаването на границите. Сходна е ситуацията и прифериботите. Това рефлектира върху транзитните времена за доставки, а при положение, че маршрутите се променят към по-дълги такива с цел преминаване през по-малко натоварени или незатворени ГКПП, това ще предизвика идопълнителни разходи.  

Апелираме да увеличите своето внимание при планирането на превозите, като предвидите по-дълги транзитни времена вследствие на затруднената обстановка.  

Ще бъдете уведомени при всяка промяна на настоящата ситуация, като оставаме на Ваше разположение за допълнителна информация.  

С уважение,

екипа на Карго планет

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо