Всички новиниНемско качество с услугите на CargoPlanet

Ще направим равносметка по повод стартирането на новата ни услуга от 27 април – доставка на малки (куриерски) пратки от всяка точка на Германия до България на цени от 89 лева.

Ние не спирахме да работим разумно и отговорно по време на извънредното положение в България, намирайки решения за гладко изпълнение на всички наши дейности.  И в момента, в който страната се връща към нормалния си ритъм, е време да оценим дали сме се справили добре в тази нетипична ситуация. И отговорът е: да, без да се хвалим колко пратки сме превозили за тези повече от две седмици, в които действа новата ни услуга,  можем да кажем, че очакванията ни се оправдаха.

Куриерските пратки навлизат категорично в нашия план, като различното при нас спрямо фокусираните само върху този вид пратки фирми е, че ние подхождаме към всеки един транспорт лично и с отношение към клиента.

От комфорта на Вашия дом можете да правите поръчки по всяко време на денонощието, а ние ще се погрижим те да стигнат безопасно и навреме на желаното от Вас място. Ние предлагаме, освен качествена услуга, и наистина изгодни условия на доставка.

Всички ние от екипа на CargoPlanet оставаме на Ваше разположение, за да доставим желаните от Вас пратки на точното място в точното време, дезинфектирани и безопасни!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо