НачалоНашите услуги

Карго услуги съобразени с Вашите нужди

Спедиторски услуги от Карго ПланетКарго Планет се грижи за цялостното изпълнение на транспортните поръчки, така че всеки клиент да получи завършена услуга.

По-долу са поместени всички наши спедиторски услуги – предлагаме Ви възможност да получите бърз и надежден транспорт на товари в цялата страна и в Европа на добра цена и с минимум усилия от Ваша страна. Ние ще се заемем и с последващото складиране и дистрибуция на стоките – разгледайте услугата ни фулфилмънт, специално създадена за онлайн търговци.

Разгледайте всички карго услуги ⬇⬇⬇

Спедиторски услуги от Карго Планет – над 10 години с Вас!

Спедицията на товари е това, в което сме най-добри!

Правим го вече над 10 години и ще продължаваме да бъдем до Вас в трудните моменти – защото знаем колко е важно да имаш доверен партньор тук и сега.

Карго Планет непрекъснато развива своето портфолио от услуги, за да бъде от полза на партньорите си. За повече информация се свържете с нашите търговци на sales@cargoplanet.eu.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо