АктуалноВсички новиниМесец на Полша в CargoPlanet и край на домашните за малките ученици

В последния ден от месеца на Полша с Карго планет и по повод края на учебната година за малките, ще ви разкажем какво е нововъведението за учениците в Полша.

Образователната система в Полша е подложена на редица спорни промени.

Полското правителство наложи строги ограничения, свързани с обема от задачи за домашна работа, които учителите да дават на по-малките ученици. Забраната е от месец април и според решението, учителите вече не трябва да дават задължителни домашни работи на учениците от първи до трети клас. Повода да се стигне до тази мярка е необходимостта от осъвременяване на полската образователна система. Според критиците на досегашната ситуация – се набляга на зубрене и домашни, а не на критично мислене и креативност.

 

Несъмнено правенето на домашни задачи ще подготви по-добре учениците за изпитите и тестовете. Ако едно дете се справя зле, то ще научи какво е необходимо, за да се подобри при следващия тест. От друга страна твърде многото възложени задачи могат да насърчат измама. За да завършат всичките си домашни, много от полските ученици споделят, че сутрин преписват от други деца или от интернет. След това те получават оценка или похвала, която изобщо не им носи полза. А с ChatGPT, който може да прави домашните на учениците, нещата съвсем излизат извън контрол. Децата забравят да мислят, убива им се въображението и очакват да получават всичко наготово.

 

И така, краят на учебната година за малките ученици приключи, но ние от CargoPlanet не спираме работа. Колегите от Търговския отдел в CargoPlanet са  на разположение и с удоволствие ще ви съдействат при въпроси относно транспорт и логистика.

Ние от CargoPlanet имаме групажна линия от и до Полша и можете да разчитате на свободно място за вашите пратки. Това е една от любимите ни релации и при наличие на повече стока, пращаме допълнителни камиони.

За повече информация за транспорт по релация Полша – можете да се свържете с нас и на: sales@cargoplanet.eu.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо