АктуалноВсички новиниМесец на Италия в CargoPlanet и билет за туристите за един ден

В последния дни от месеца на Италия с Карго планет ще ви разкажем какво е нововъведението за туристите във Венеция.

Наближават дългоочакваните празници и започваме да мислим за почивка и пътуване. Несъмнено Италия винаги е добра идея. И като един от най-желаните градове за посещение, градът на лагуната винаги е пренаселен с туристи. За борбата със свръхтуризма се предприемат мерки за опазването на забележителностите. От 25 април, градската управа е въвела билет от 5 евро за еднодневните посетители. Тази такса ще е до месец юли. Не се прилага за деца под 14 години и за хора с увреждания. Тя е и единствено за туристите, които не нощуват в града. Глобата за неплатен вход е от 50 до 300 евро. Интересното е, че средно около 50 000 са дневните посетители на града.

Ние от CargoPlanet транспортираме разнороден вид стоки и сме готови да ги доставим и до най-отдалеченото кътче на Италия. Може и с гондола, ако се наложи. Колегите от Търговския отдел в CargoPlanet са  на разположение и с удоволствие ще ви съдействат при въпроси относно транспорт и логистика.

Ние от CargoPlanet осен с наши камиони, разполагаме и с много подизпълнители. Специално за дестинация Италия имаме и складови партньори на местно ниво, където претоварваме стоката.

За повече информация за транспорт по релация Италия – можете да се свържете с нас и на: sales@cargoplanet.eu

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо