Всички новиниМесец на Испания в Cargo Planet Ви дава отстъпка от цената или изненада

В месецът на Испания с Карго планет ще се спрем на добрите резултати и партньорството с нашата страна.

Към месец януари 2022 година, по данни на БНБ – испанските инвестициите в България са над 880 млн. евро.

За изминалата година има покачване на търговския оборот между двете страни.

В периода януари-октомври 2022 г. стокообменът между България и Испания достига размер от над 2 млрд. евро. Българският износ за Испания за първите 10 месеца на изминалата година възлиза на 1,08 млрд. евро, което е увеличение с близо 40% спрямо същия период на 2021 г. Вносът от Испания е на стойност 1,02 млрд. евро, като търговското салдо е положително за България.

В България, испанските компании са около 80, а работните места над 3000.

Основните сектори, в които са съсредоточени са: туризъм, хотелиерство, автомобилна индустрия, транспорт, интелигенти градове и др.

Ние от Cargo Planet се стремим да сме в полза на клиентите си не само като качество на услугата, а и като информация относно всичко, което ви е нужно, за да транспортирате стоките си. За повече подробности по релация Испания – можете да се обадите на колегите от Търговския отдел в Cargo Planet. Те са  на разположение и с удоволствие ще ви съдействат.

А сега, тъй като е месец на Испания при нас, то сме ви подготвили една малка изненада.

В периода от 15-ти до 28-ми февруари – всеки, който ни възложи поне 2 доставки /независимо дали е износ или внос/, но началната или крайната точка да е Испания, то ще получи комплимент от нас. След като ни заявите и втория транспорт, моля да ни пратите имейл на sales@cargoplanet.eu и да пишете какво избирате: 5 % отстъпка от следващ транспорт по тази релация или кутийка с изненада.

За повече информация за транспорт по релация Испания – можете да се свържете с нас и на: sales@cargoplanet.eu.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо