Всички новиниМесец на Холандия с CargoPlanet

Влизаме в най-късия месец за годината, който посветихме на Холандия. През февруари ще отделим специално внимание на страната на лалетата.

Очаквайте много интересни новини, свързани с общия ни бизнес, интересни факти за една от най-либералните държави в Европа и много тематични изненади от CargoPlanet.

През всеки месец от 2018 ще отделяме специално внимание на различна държава, към и от която пътуват отговорните камиони на CargoPlanet.

Очаквайте вълнуващи новини и събития през месец март, когато заслужено фокусът ще е върху любимата ни България! 🙂

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо