АктуалноМесец на Франция в CargoPlanet и агроволтаиците

Днес, 14 юли е националният празник на Франция. На този ден през 1789 г., парижани превземат Бастилията. Много години след разрушаването на крепостта, борбите и надеждите на френския народ са продължили и продължават. Така те дават пример на останалите народи и искат да кажат, че за свободата, равенството и братството трябва да се воюва всеки ден.

В следващите редове ще се спрем на агроволтаиците и добрите примери.

Първата в света асоциация, посветена на популяризирането на селскостопанските фотоволтаични устройства е основана във Франция.

От 2017 г., Франция насърчава внедряването на селскостопанските фотоволтаични устройства чрез поредица от търгове за иновации. Само през 2020 г. проектите са 48.

В регионите с изразени периоди на суша, фотоволтаиците имат голям потенциал. Не случайно повечето от проектите са в южната част на Франция, особено в регионите Пирене-Ориенталес, Од, Гар и Еро.

Ние от CargoPlanet, успешно превозваме разнородни стоки, включително и соларни панели. За повече подробности можете да се обадите на колегите от Търговския отдел в CargoPlanet. Те са  на разположение и с удоволствие ще ви дадат компетентен отговор при запитвания за транспортирането на стоки от и за Франция.

Интересно е самото инсталиране на слънчеви панели, което се случва върху повдигнати конструкции над отглежданите култури – лозя, дървета, земеделски растения. Панелите се разполагат така, че да могат културите да растат, селскостопанската техника да има достъп и в същото време да е налице достатъчно пространство за движение на въздушните потоци. Панелите се контролират от алгоритми и се регулират според слънчевата радиация. Ориентацията на всеки панел се съобразява и с изискванията за сянка на културите, като се взимат предвид моделите на растеж и идеалните метеорологични условия.

С усмивка казваме, че метеорологичните условия не влияят на бързото ни и компетентно отговаряне на запитвания за превози на стоки в CargoPlanet, а за повече информация за транспорт по релация Франция – можете да се свържете с нас на: sales@cargoplanet.eu.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо