АктуалноВсички новиниМесец на Дания в CargoPlanet и тенденциите в транспорта за 2024 г.

В месеца на Дания с Карго планет – ще вдигнем завесата относно прогнозите за развитието на транспортните услуги в страната за следващата година.

Очакванията са, скандинавската страна да продължава да инвестира в модернизацията на инфраструктурата и внедряването на иновативни технологии.

Възможностите в развитието са насочени към транспортните и логистични решения в следните направления:

  • Електрически транспорт – ще продължава да се насърчава използването на електрически превозни средства за сметка на намаляване на трафика и въглеродните емисии.
  • Високоскоростни железопътни връзки – разширяването им ще подобри връзките на страната със съседните страни и ще улесни превоза на стоки и пътници.
  • Интелигентни Транспортни Системи /ИТС/ – тези системи ще бъдат интегрирани в управлението на трафика. Това ще подобри сигурността и ефективността на транспортните услуги.
  • Модален транспорт – подобряването на различните видове транспорт ще предостави по-гъвкави и устойчиви възможности за пътуване.
  • Транспорта в градовете – Копенхаген, Орхус и други големи градове ще продължат насоката за подобряване на инфраструктурата за велосипедисти, пешеходци и обществения транспорт.
  • Логистични решения – очаква се развитие на по-интелигентни и ефективни системи за управление на превозите. Това ще помогне за оптимизацията на транспортните процеси.

Ние от CargoPlanet транспортираме различни видове стоки по релация Дания. Колегите от Търговския отдел в CargoPlanet са  на разположение и с удоволствие ще ви съдействат.

Инвестициите в устойчиви и иновативни решения ще допринесат за подобряване на транспортните услуги. За повече информация за транспорт по релация Дания – можете да се свържете с нас и на: sales@cargoplanet.eu.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо