АктуалноМесец на Чехия с CargoPlanet – бирата като култ и бума на индустриални имоти

В следващите редове ще се спрем на Чехия и кехлибарения еликсир. Твърди се, че никъде другаде не се пие толкова много бира, колкото в Чехия.

Бирата намира широко приложение и в кулинарията. Традициите за готвене със златистата напитка имат здрава многовековна основа в чешката кухня, като някои добавят бира дори към тесто за сладки.

Последната новост на бирения пазар в Чехия са биоразградимите бутилки, които, изглежда, са добро решение дори сравнени със стъклените. Те са за еднократна употреба като алуминиевия  кен, но са по-щадящи за околната креда. С нетърпение чакаме да ги видим на българския пазар.

В България, разбира се, чешката бира има огромен брой почитатели. Ние от Карго планет имаме удоволствието да возим разнообразни продукти на чешки пивоварни, най-известните от които са Velkopopovicky Kozel,  Starobrno, Staropramen, Zlaty Bazant, Gambrinus, Zlatopramen, Pilsner Urquell, Samson, Budvar, Cerna Hora.

И още един интересен факт – Чехия е на второ място след Полша сред пазарите в Централна и Източна Европа, които привличат висок интерес от инвеститори в индустриални и логистични имоти.

През първото тримесечие на 2021 г. индустриалните имоти в строеж в Чехия са достигнали рекордно високо ниво. Нови площи са излезли на индустриалните пазари в района на Пилзен /40%/, Моравия-Силезия /31%/, района на Либерец /22%/ и района на Голяма Прага /7%/.

Голяма част от дадените под наем площи тази година са наети от доставчици на логистични услуги, компании в областта на електронната търговия и търговци на дребно.

CargoPlanet ползва хъбове на стратегически места в Чехия и си партнира с доказани логистични фирми. Камионите ни доставят стоките в рамките на 3 дни, когато са комплектен товар, независимо дали по износ или внос от Чехия, а при групажните (частичните) – до 5 дни.

Повече информация за цените на транспорта от и за Чехия  може да получите от колегите от Търговски отдел в CargoPlanet. Те са на разположение и с удоволствие ще ви обърнат нужното внимание.

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up