Всички новиниМесец на България в CargoPlanet – транспорт при Ковид-19, алтернативата втечнен газ и верният склад

През изминалата 2020 година транспортният сектор беше сериозно засегнат от пандемията от COVID-19. В резултат на ограничителните мерки се получи драстичен спад на транспортните услуги. Tова доведе до забавяне на икономиката. Още през март 2020 г. държавите-членки на ЕС постигнаха съгласие по необходимостта от координиран подход. Създаден беше „зелен коридор“ или „зелени ленти за преминаване“. Така се даде възможност за движението на стоките по възможно най-безпроблемния начин.

От началото 2021 г. ограниченията, въведени от няколко държави заради мутациите на коронавируса доведоха до струпвания на камиони и дълги часове чакане за преминаване на границите. Въпреки всички негативи, струпали се в транспортния бизнес, нашите колеги от Търговски отдел в CargoPlanet са на разположение за въпроси. С удоволствие ще ви дадат компетентен отговор относно транспорт, логистика и всякаква допълнителна информация.

Хубавата новина е, че транспортът в България се възстановява.

Превозените товари от сухопътния и водния транспорт се увеличават на годишна база, както и извършената работа. От сухопътния транспорт се увеличават с 9,447 млн.т до 33,799 млн. т, а от водния (речен и морски) – с 414,3 хил. т.

Ние – CargoPlanet, сме екологично ориентирана компания и сега ще ви разкажем за най-новото постижение в България: в Русе заработи първата станция за зареждане на камиони с втечнен газ.

Предстои да бъдат инсталирани още станции за зареждане с втечнен газ на входно-изходните точки на страната. Целта е свързване на България с европейската мрежа на газо-зарядните станции за втечнен газ. Това е ниско-емисионно гориво и е един от сочените като подпомагащи енергийната трансформация и изпълнението на екологичните цели, заложени в ЕС.

Когато си говорим за транспорт на територията на България, няма как да не споменем перфектно организирания ни екип за вътрешни транспорти и добре локализирания ни склад в София. Благодарение на новата WMS – програмата ни за управление на склада, успяваме да съхраняваме от лични вещи до индустриални стоки. С нашата фулфилмънт услуга получавате пълна логистична услуга – подготвяне на пратките ви, опаковане, етикиране, преместване, доставяне до вашите клиенти.

За повече информация за транспорт в България и складиране, можете да се свържете с нас на: sales@cargoplanet.eu

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо