АктуалноМесец на България в CargoPlanet и цял „град за пазаруване“

В месеца на България с Карго планет ще ви разкажем какво се очертава да се изгради в София през 2025 г.

Концепцията за пазаруване, в която различни брандове се позиционират на едно място, оформено като миниград е много популярна на запад. В Европа, vіllаgе оutlеt ca cъздaдeни пpeди 40 гoдини и имa нaд 200 цeнтъpa, ĸaтo в тяx ce пoмeщaвaт нaд 4000 бpaндa.

Бългapcĸият пpoeĸт щe бъдe в Coфия, нa тepитopиятa нa Јumbо Рlаzzа. От 30 000 кв. м. ще се увеличи до 85 000 кв. м. „Гpaдът зa пaзapyвaнe“ щe ce cъcтoи oт 50 пoмeщeния, ocнoвнo нa мoдни бpaндoвe. Щe бъдe изгpaдeн и пapĸинг c 1800 мecтa.  Aмбициятa e той дa ce пpeвъpнe в нaй-гoлeмия pитeйл пapĸ нa Бaлĸaнитe.

Ние от CargoPlanet транспортираме разнороден вид стоки не само международно, а и на територията на България. Колегите от Търговския отдел в CargoPlanet са  на разположение и с удоволствие ще ви съдействат при въпроси относно транспорт и логистика.

България вече изпреварва Полша по показателя търговска площ на 1000 души население – 66 кв.м. спрямо 60 кв.м. Ние обаче сме далеч от лидерите в региона Чехия и Унгария. При тях на 1000 души население се падат съответно 183 и 173 кв. м. Нивото у нас е близо до това в Сърбия и е по-ниско в сравнение с Румъния.

Форматът на търговските паркове се променя – навлизат изключително нов тип наематели, като: фитнес зали, киносалони, офис пространства…

Ние от CargoPlanet осен с наши камиони, работим и с много подизпълнители. Вътрешния ни транспорт е специализиран да превозва стоки и до най-отдалечените краища на България. Когато товарите са групажни, а не комплектни, обикновено стоките се събират в нашия склад. След това ако има нужда се палетизират и групират за превозване по определените маршрути в страната. Когато изходната точка не е град София, то се транспортира директно до получателя, без да преминава през склада ни.

За повече информация за транспорт по релация България – можете да се свържете с нас и на: sales@cargoplanet.eu.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо