АктуалноМесец на България в CargoPlanet – екологията и соларната индустрия

Пандемията, а сега и войната дават нов тласък на соларната индустрия.

Перспективите са повече от добри.

Валидните в света към момента тенденции за развитие на соларния добив са напълно приложими и в България. Това дава уникална възможност за инвестиции.

В световен мащаб, САЩ е третият по големина пазар на соларна енергия за битови нужди след Китай и Япония. В класацията на страните от ЕС, нашата е на 16-то място и като цяло се движим добре по пътя на зеления преход. Целта е до 2050 г. енергията от ВЕИ (възобновяеми енергийни източници) в България да достигне 55% от общата.

На територията на България нашият вътрешен отдел доставя разнородни части и оборудване за соларни системи. Колегите от Търговски отдел в CargoPlanet са на разположение и с удоволствие ще ви дадат компетентен отговор при запитвания за транспортирането на стоки в България.

Безспорните предимства, които стимулират все по-широкото инсталиране на мощности за възобновяема енергия от Слънцето са, че тези мощности са екосъобразни, високотехнологични, достъпна, технологичност, себестойност, съхранение.

Най-голямата полза от повсеместното навлизане на соларната индустрия ще бъде освен постигането на енергийна независимост и намаляването на въглеродните емисии, а и дишането на по-чист въздух.

За производството на компонентите не се използват вредни субстанции. В процеса няма отпаден продукт, а източникът на енергия няма как да бъде по-природосъобразен. Затова тя е и един от спасителните пояси при справянето с климатичните промени.

Бъдещето на соларната индустрия ще играе ключова роля на глобалния преход от изкопаеми горива към възобновяема енергия.

Както многократно сме казвали и доказвали, ние от CargoPlanet сме еко-ориентирана компания и се стремим да разпространяваме всяка зелена идея.

Несъмнено соларната енергия ще се разпространява все повече, а за информация за вътрешен транспорт в България, можете да се свържете с нас на: sales@cargoplanet.eu.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо