Скъпи приятели,

Екипът на Cargo Planet ще подкрепи традиционното „Масово залесяване“ на Зеления Отбор (‪#‎Greenteam‬ България). Ние от ‪#‎Cargo‬ Planet, ще засаждаме дръвчета на 25.04.(събота) 2015 г. в района на с. Локорско край София. В този район имаше голям пожар и ние се включваме, като част от доброволческия екип, който подпомага възстановяването на ‪#‎гората‬.

Каним ви да се присъедините към инициативата. Повече информация може да видите тук: https://www.facebook.com/events/988505011159990/

Ще се радваме да бъдем заедно!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо