Социална отговорностЛогистиката – реалност и вдъхновение – Карго планет и изложбата „Барбара Клем. Светлина и тъмнина. Фотографии от Германия“

Съвместно с Гьоте-институт, имаме честта и удоволствието да сме част от магията на фотографията чрез откриването на първата самостоятелна изложба у нас на германската фоторепортерка Барбара Клем. Скромният принос на нас от CargoPlanet е да отговаряме за това ценно изкуство като логистичен партньор.

Барбара Клем е една от най-изявените хроникьорки на съвременна Германия. Гостуващата изложба представя над 120 черно-бели фотографии в областта на политиката, културата и икономиката, създадени преди и след обединението на Източна и Западна Германия.

Присъстващите ще могат не само да разгледат това прекрасно изкуство до 22 октомври, но и да станат част от медиаторската и образователна програма „Гледане с разбиране: Барбара Клем“, в партньорство с фондация „Изкуство – Дела и Документи“. Програмата ще включва турове и посещения за хора от третата възраст. Друг важен акцент в рамките на изложбата е и лекцията на доц. Катерина Гаджева, която ще се проведе на 3-ти октомври в сградата на Гьоте-институт.

Ние от CargoPlanet продължаваме да се грижим за ценните неща в живота, не само материалните, а и духовните.

Приятно гледане!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо