Карго Планет е на пазара от над десетилетие и през всички години сме се стремяли да бъдем в крак с времето, да сме близо до проблемите на клиентите ни и да разбираме техните желание и нужди. През тези години натрупахме опит, който ни позволява да бъдем предпочитан партньор за десетки компании. Някои от тях започнаха своя бизнес с нашето партньорство и до днес продължаваме да работим заедно.

Нашият екип не се притеснява да даде съвет на новостартиращите бизнеси. Дори предпочитаме да го правим, за да им помогнем да избегнат най-често срещаните грешки и по-бързо да стигнат по желаните резултати. Нашето ноу-хау в транспорта, логистиката и доставките ще бъде ежедневен спътник в развитието на компанията ви. А колкото по-малко грешки направите, толкова по-лесно ще се справите с най-трудните месеци от развитието на бизнеса ви.

Свържете се с нашия екип, разкажете идеите си, задайте въпросите си и за нас ще бъде привилегия да споделим нашите препоръки и съвети. Ще ви предложим и подходящите услуги, съобразени с вашите нужди и моделирани по ваша мярка. Ако имате и най-малкото колебание, че трябва да научите повече за възможните предизвикателства пред вашата бизнес идея, свържете с Карго Планет.

Свързани услуги:

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up