ИсторияВсички новиниКаргопланетяните с нов офис на ул. Цар Симеон № 57

Ииииииииииии ето ни – на ул. Цар Симеон № 57 сме!

Леко и ефирно се пренесохме тук… Е, фактическото местене не беше чак толкова леко, но това е друга тема 🙂

Съвременният офис е от голямо значение за цялостно определяне на имиджа на компанията и фактор за удобството на хората, които работят там.

Начинът да се отговори на съвременната динамика е съчетаването на класически тенденции в интериора с иновационни технологии. Разбира се, не е нужно офисът да се превърне в хай-тек творение. Идеята по-скоро е мястото да е уютно, за да се прави бизнес с удоволствие.

Казва се, че работата е мястото, където човек прекарва по-голямата част от живота си. За съжаление не всички работни места са изградени, така че да бъдат удобни и приятни. Ние, обаче, сме от късметлиите, които можем да се похвалим с уютен, елегантен и модерен офис. Несъмнено така ще имаме по-голяма възможност за концентрация и съответно можем да сме още по-ефикасни.

Основен акцент в интериорното решение на новия ни офис са огледалата. Те са част от вратите и пространството изглежда още по-голямо, а офисът и без това не е никак малък.

Преддверието на офиса е решено изцяло в бели тонове, а осветителните тела са направо страхотни.

Множеството прозорци действа на съзнанието с чувство за свобода, одухотвореност.

Заседателната зала не е в типичният класически консервативен стил, а прилича на хол, все едно си у дома.

Кухнята, ах кухнята… ами тя е елегантна, модерна и удобна! Има огромна маса със столове около нея – като за едно голямо истинско семейство.

А за десерт остава да ви обрисувам най-готиното помещение – стаята за релакс! За някои от нас – там е мястото за почивка, за други за спорт, а най-вече там борим стреса!

Имаме си боксова круша – някакс и успокояващо е да сложиш боксовите ръкавици и да разпуснеш… атакувайки крушата. Така можеш да се пораздвижиш, да се отпуснеш и да изхвърлиш негативната енергия.

Предстоят в най-скоро време да дойдат и още две придобивки: джага и тенис на маса… Ще си имаме и робот… прахосмукачка!

Резултатът относно новия ни офис е усмихнати, доволни и ентусиазирани за нови постижения служители!

Мисията е изпълнена! 🙂

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо