Всички новиниКаргоПланет с вдъхновения от най-голямото световно изложение за транспортна логистика в Мюнхен

От 9 до 12 Май 2017 в Мюнхен се проведе най-голямото световно изложение за транспортна и логистика.Събитието привлече рекорден брой участници – 2162 изложители от 62 държави представиха своите продукти и услуги на водещия международен търговски панаир. Броят на посетителите беше над 60 000 души от 120 държави.

Представиха се нови изложители от цял ​​свят, между които китайски железопътен контейнерен транспорт, DP World, летище Хийтроу, Kerry Logistics и Maersk. В допълнение имаше 17 национални павилиона – от Бахрейн до Китай и Словения. 

Технологическата революция беше тема № 1 на събитието.

Бяха разгледани технологии за самоуправление на превозни средства, телематика, интелигентни данни и решения на Cloud.

Логистиката – цирфрова и без граници – това е бъдещето.

Критиката бе насочена към повишаването на националния протекционизъм, което представлява риск за международната търговия.

С дигитализацията “логистиката е на прага на най-вълнуващата фаза на иновациите през последните десетилетия – и в резултат на това става все по-важна”. Всички процеси и всички участници в транспорта са интегрирани. Така ставаме все по-близо до нашата визия за безпроблемен транспорт в бъдеще.“

Логистиката като обмен на стоки, знания и идеи, бе определена и като основен фактор за международният просперитет.

Тя „е и ще продължи да бъде ключов фактор в съвременните икономики” – подчерта и Александър Добрънд, германски федерален министър на транспорта и цифровата инфраструктура. 

За нас беше удоволствие и вдъхновение да посетим изложението.

Екипът на КаргоПланет

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо