Социална отговорностВсички новиниКАРГО ПЛАНЕТ в подкрепа на байкшоуто в Габрово

Както ви обещахме #КАРГО ПЛАНЕТ ООД отново подкрепи следващия кръг в Габрово на Гадските серии на известното Байкшоу.

Отново се включихме в #логистиката на състезанието, вече на по високи обороти; #транспортирането на дървените скари за нас не беше проблем, но доста затрудниха #байкърите.

Организаторите на “Братислава Сити Даунхил” споделиха, че “Габрово Даунтаун” беше достоен съперник на проведеното неотдавна “Търново Даунтаун”.

#РедБул отново подкрепи състезанието, което се представи на висота и с амбиция да се превърне в кръг от Градските серии на Европейското байкшоу.

Ние, екипът на Карго Планет, очакваме с нетърпение кръговете в Плевен и София, където отново ще бъдем заедно.

Успех на байкърите в надпреварата!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо