Всички новиниКарго планет и декора на „Власт и съпротива“

Мисията изпълнена – ние от CargoPlanet в неделя /17.06.2018г./ успешно доставихме в Народния театър „Иван Вазов“ декора и сценичното оборудване за постановката „Власт и съпротива“. Взехме я от Хановер, доставихме я в София и след двата дни на постановки ще си я върнем обратно на немците.

За изминалия театрален сезон в Германия, представлението е сред високо оценените.

Писателят Илия Троянов близо 20 години прави проучвания, провежда интервюта със свидетели на времето и изследва документи от периода, за да състави основата на романа.

Книгата излиза през 2015г. в Германия и се нарежда сред 20-те номинирани романа на немски език на годината.

Гостуващото представление на Шаушпил Хановер в рамките на фестивала “Световен театър в София“ ще се проведе в два поредни дни – 18-ти и 19-ти юни 2018г.

Освен на сценичното оборудване, преди всичко ще можете да се насладите на участието на Маркус Йон, Самуел Финци, Сара Франке, Хенинг Хартман.

Пожелаваме Ви приятно гледане!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо