Всички новиниКарго планет и декора на „Пияните“ на Аполония 2018

Дойде време да транспортираме и поредния декор и то не къде да е, а в Созопол за представлението „Пияните“.

Ние от CargoPlanet имаме честта и удоволствието да сме партньор на Празници на изкуствата Аполония 2018.

34-то издание на фестивала, ще се проведе в периода /31 август – 08 септември/.

Организаторите са се подготвили с разнообразна програма за почитателите на българското кино, театър, класическа и модерна музика, литература и изобразително изкуство.

В понеделник /03.09.2018г./ ще се играе представлението „Пияните“ по текстове на Иван Вирипаев. Пиесата е писана по поръчка за Дюселдорфския театър и има социален характер.

Бездуховността, меркантилността и егоизмът са теми, които вълнуват героите в часовете на опиянение. Разочарованието им е породено от обществото или от любимите хора. Господ навлиза в техните разговори и това не е случайно. Вярващи или не, те чувстват своето отдалечение от Него и безизходицата, в която са изпаднали.

Представлението е тип ансамблово – няма главни и поддържащи роли и затова е трудно да се открои конкретен актьор.

Спектакъла на МГТ „Зад канала” – „Пияните” получава не една, а три номинации Икар 2018 за: режисура на Явор Гърдев, сценография на Никола Тороманов и авторска музика на Калин Николов.

Освен на сценичното оборудване, преди всичко ще можете да се насладите на участието на Весела Бабинова, Иван Бърнев, Луиза Григорова – Макариев, Герасим Георгиев – Геро и останалите талантливи актьори.

На присъстващите в Аполония пожелаваме приятно гледане, а след 5септември връщаме оборудването отново в София в Малък градски театър Зад канала, където също ще можете да се насладите на представлението!
За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо