ЕкипВсички новиниКарго планет доказва грижата за здравето на своите служители със спортни карти от Sodexo

Неведнъж сме изтъквали, че нашият най-голям капитал са служителите ни. Подтикнати от увлечението си към спорта и грижите за здравето на членовете на екипа, прибавяме една нова възможност, чрез спортни занимания – за тонус, бодрост, добра физическа форма, хоби и отдих.

За да можем да удовлетворим потребностите на всички служители, трябваше да предоставим оптимални възможности за избор. За тази цел, от изключителна важност беше изборът на партньор с достатъчно голям опит по отношение на търсените услуги. Спряхме на нашия изпитан партньор Sodexo – те напълно отговориха на нашите изисквания и не само оправдаха, но и надхвърлиха очакванията ни по отношение на предлаганите възможности.

Спортните карти на Sodexo обхващат голям набор от зали и съоръжения рамките на цяла София, с налични възможности във всеки жилищен район, както и наистина всеобхватна гама от занимания: фитнес, тенис, бойни изкуства, тае бо, пилатес, комбинирана гимнастика, спининг, йога, зумба, народни танци, крос фит, басейни, масажи и др.

https://www.sodexo.bg/

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо