За е-магазиниФулфилмънтИзготвяне на поръчки

Приемане на поръчка, обработване на информацията, опаковане и доставка до куриер. Цели 4 времеемки и трудоемки процедури, събрани в едно. Това е нашата услуга “изготвяне на поръчки”, която е част от цялостната фулфилмънт услуга на Карго Планет. 

От старта си непрекъснато се стремим да улесним вашата работа, като извършваме дейностите, в които сме наистина добри и разполагаме с опит. Изготвянето на поръчките за вашия електронен магазин може да бъде една от най-досадните дейности, защото е свързана с няколко пипкави процедури, изискващи човешки ресурс и време. 

За да можете да се съсредоточите върху същинския си бизнес, ние ще поемем тази част от обслужването на клиентите ви. Всички процедури са високоавтоматизирани, а софтуерната ни система проследява в реално време степента на готовност на поръчката. Накрая поръчката ви ще бъде пакетирана според размера и вида на пратката, ще бъде етикетирана и подготвена за предаване на куриер.

За повече информация разгледайте нашата цялостна фулфилмънт услуга или се свържете с нас на sales@cargoplanet.eu.

Свързани услуги:

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up