Всички новиниИнициатива за децата с увреден слух в Пловдив

Навечерието на коледните празници е времето, в което всички наистина да повярваме в силата на доброто и чудесата, което то може да създаде!

И тази година Cargo Planet прегърна една благородна кауза – включи се в инициатива в помощ на дечица с увреден слух.

АРУДС /Асоциация на родителите на деца с увреден слух/ спонсорираха ССУДУС – Средно Специално Училище За Деца с Увреден Слух “Проф. Д-р Стоян Белинов” с материали, от които дечицата имат нужда, за да прекарат едни светли и уютни празници!

Cargo Planet и Pall-Ex се включиха с транспортните си суперсили, като осигуриха превоза на дарените материали. От CargoPlanet ви пожелаваме да предадете доброто нататък и да прекарате едни топли и уютни празници с любимите хора!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо