Всички новиниФулфилмънт – цялостно обслужване на Онлайн Магазин

През изминалите два месеца, в условията на извънредна ситуация, все повече производители и търговци се насочиха към онлайн продажби.

Ако сте собственик на електронен магазин и имате нужда от помощ и / или оптимизиране на процеса по изготвяне на Вашите поръчки, можете да се доверите на външен подизпълнител за фулфилмънт или 3PL услуга и да се фокусирате в продажбите си.

Фулфилмънт /fulfillment/ или услугата, която е ангажирана изцяло с обработката и доставката на пратките на онлайн магазина, включва следните най-важни процеси в обслужване на поръчките:

  • Обработка на поръчки по заявка;
  • Опаковане;
  • Доставка до краен клиент;
  • Проследяване на процеса по обработката и доставката до клиента на онлайн магазина;
  • Обработка на върнатите пратки;
  • Възможност за външен кол-център за връзка с клиенти.

3PL включва:

  • Прием на стоки;
  • Съхранение;
  • Изготвяне на изходящи пратки;
  • Издаване към краен клиент.

Доверявайки се на верният партньор за логистичната услуга, Вие ще повишите качеството и ще съкратите времето за Вашите доставки, което води до увеличена клиентска удовлетвореност.

Ние в CargoPlanet предлагаме не само логистичен склад, а съвременен логистичен център – особено важен при динамичното развитие на електронната търговия.

На разположение сме при затруднения поради сезонност на бизнеса Ви, пикови периоди и такива с по-малко работа, нужда от безплатна консултация и съвети за оптимизация.1

Сега е времето да организирате Вашите доставки с верния партньор – очакваме Ви! Повече подробности за услугата прочетете тук!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо