Всички новиниЕжегодното изложение в областта на складовото оборудване, машини и технологии „ШОУ В СКЛАДА“ на 13 и 14 юни в София

На 13 и 14 юни 2017 в София в рамките на ежегодното изложение в областта на складовото оборудване, машини и технологии – ШОУ В СКЛАДА, ще се проведе и атрактивно състезание за професионалисти.

Състезанието се провежда за втора поредна година. В него участие могат да вземат притежатели на свидетелство за управление на електрокари, мотокари и газокари. Призовани са всички майстори,  бързи и точни в маневрите, само по един представител от фирма. Участниците ще се състезават в различни дисциплини, показващи професионализъм , скорост и прецизност при управлението на кари. През първия ден участниците ще се състезават с машини, предоставени от изложителите. Класиралите се от ден 1 ще участват през втория ден в националното състезание Linde Stapler Cup. То ще бъде само с машини на Linde, като първите трима в крайното класиране ще отидат на световното първенство Linde Stapler Cup, което ще се проведе от 14 до 16 септември 2017 в Ашафенбург, Германия.

Нашият Cargo Planet  „майстор на спорта“  ще е Методи Тодорчев.

Стискаме ти палци, Методи! Ще дойдем да те подкрепим и в Германия!

Успех!

Екипът на CargoPlanet

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо