Всички новиниДоброто развитие на Pall-Ex и цяла седмица “Черен петък”

Фирма CargoPlanet винаги е търсила и продължава да търси начини да подобри това, в което e специализирана и продължава да се развива – сферата на транспорта, както и да обновява предлаганите услуги.

Pall-Ex бе поредната важна крачка в успешното развитие на компанията.

Стремежът на CargoPlanet да прави нещата по възможно най-добрия начин се проявява чрез безспорно перфектното логистично обслужване и висок стандарт. Пазарно лидерство и доверие от страна на клиентите са ключовите фактори за доброто развитие.

И дойде моментът и от CargoPlanet да се отблагодарят на своите партньори.

Черният петък е денят с най-големи намаления през годината и определено предпочитан ден за покупки, който бележи началото на коледното пазаруване. Повечето фирми пазят в тайна точната дата на събитието…е, от CargoPlanet не крият, а обявяват цяла седмица кампания Черен петък! Предлаганото намаление е от 10% за всички пратки на територията на страната през Pall-Ex, които са заявени чрез сайта в периода 20-24 ноември 2017 г.

И нека голямото транспортиране започне на 20 ноември 2017! 🙂

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо