Всички новиниДобре дошли в семейството на Pall-Ex Group

Следвайки световните тенденции, CargoPlanet вече имаше удоволствието да ви съобщи, че през есента на 2016 се присъедини към партньорската група на Pall-Ex.

 

Членството в мрежата ни предлага развиване на иновативна услуга и удобен начин за организиране и доставка на товарите на нашите клиенти. То допълва услугата, която до сега сме предлагали, чрез обслужване на групажни товари и палети „от днес за утре“ на територията на цяла България.

Към момента в националната мрежа Pall-Ex България членовете са 12 .

Вече имаме надеждни партньори в областите: Враца, София, Смолян, Перник, Благоевград, Пазарджик, Стара Загора, Хасково, Бургас, Варна и Шумен. В момента текат преговори за регионите Сливен, Плевен и Велико Търново.

Всеки член има важна роля за постигане на по-качествена услуга – грижи се за товарите на партньорите си като за свои.

Членството означава да работим заедно, осигурявайки най-доброто и изгодно решение за нуждите на нашите клиенти в динамичния пазар. Така от тази пролет ще предлагаме качествена национална и европейска услуга за пренос на малки пратки на изгодни цени, договорени и фиксирани предварително.

Добре дошли в семейството на Pall-Ex Group!

Поздрави от екипът на CargoPlanet


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cargoplaneteu/public_html/wp-content/themes/wheelco/views/prev_next.php on line 10
previous
Групажни (частични) транспорти (LTL) - цени, капацитет, горива
next
CargoPlanet с любов към Гората

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо