Социална отговорностВсички новиниCargoPlanet в партньорство със Сдружение Операция Плюшено Мече

Социалните мрежи са източник на много и различна информация. От тях тази година в CargoPlanet научихме за Сдружение Операция Плюшено Мече и тяхната инициатива за девети пореден път, а именно да зарадват деца в неравностойно положение в цялата страна с коледните подаръци, за които те си мечтаят.

В последните 8 години Операция Плюшено Мече е посетила над 10 000 деца, като през 2015 над 18 000 дарители сбъдват персоналните желания на 7000 деца от 330 институции.

Без колебание, включваме се, CargoPlanet се регистрира в кампанията! Разгледахме картата по региони и си избрахме на кого да подарим подарък, от който той наистина се нуждае.

Надяваме се да бъдем наистина полезни за Център за настаняване от семеен тип за деца/младежи с увреждания, с потребност от постоянна медицинска грижа, гр. Перник.

Остава ни малко логистична организация, а нея ще овладеем с лекота. 

Екипът на CargoPlanet

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо