ИсторияВсички новиниCargoPlanet открива нов офис в Пловдив

На 26 септември  CargoPlanet открива нов търговски офис в Пловдив, за да сме още по-близо и още по-полезни на клиентите и партньорите си в цяла южна и югоизточна България.

Ще можете лесно и бързо да се възползвате от услугите ни покриващи цяла Европа: На всеки километър – транспорт на цели и частични товари, Карго колет – групажни товари, Елеганс – доставка с фиксирани срокове, Опасен товар – Вашите пратки с класификация по ADR са в сигурни ръце, Логистика и Извънгабаритни товари.  Транспорт по въздух и вода – До края на света, ще бъдат предлагани и от новия ни офис.

За сигурността на пратките Ви, освен екипа от професионалисти и изпълнението на задължителните условия по ISO 28000, предлагаме Карго застраховка. 

Адресът, на който можете откриете офиса ни в Пловдив е:

бул. „Кукленско шосе“  № 35,

телефони: +359(89)6699088; +359 (32)306751,

имейл: MGadjev@cargoplanet.eu

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо