Всички новиниCargoPlanet Oktoberfest 2016

И отново в петък, и оново в края на Октомври, CargoPlanet има удоволствието да Ви покани на Oktoberfest 2016 във Fabrica 126.

Традицията оживява и за поредна година CargoPlanet организира празненство на локално ниво по случай най-масовия панаир за пиене на бира в Света. Символ на Баварската култура, Oktoberfest ежегодно се провежда през октомври и се превръща в едно от най-грандиозните събития за годината.  CargoPlanet Ви кани да отпразнуваме OkctoberFest в София във връзка с традиционната ни промо инициативата “Есен на Германия 2016”!

Музиката и поразкършването от Северозападняците и Духова Музика Оркестър Закс

Бирата и наденичките – от нас,  настроението и пратките – от Вас!

И тази година специални награди ще има за участниците в конкурса на CargoPlanet за най-интересна бирена чаша или бутилка. Жури ще очаква Вашите предложения на входа на събитието. Изненадайте ни!

Нека заедно се насладим на „Есента на Германия 2016“!

Очакваме Ви на 28 октомври 2016 от 19:30 ч. във Fabrica 126 /бул. Мария Луиза №126, близо до надлез „Надежда“/, за да отпразнуваме заедно CargoPlanet OktoberFest 2016!

Вход само за клиенти на CargoPlanet с покани и регистрация. Обадете ни се!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо