Социална отговорностВсички новиниCargoPlanet – официален транспортен партньор на Международния Джаз Фестивал в Банско 2017

През 2017 МЕЖДУНАРОДНИЯТ ДЖАЗ ФЕСТИВАЛ БАНСКО празнува своя 20-ти юбилей и какъв по добър повод и по-добро място от това, за да отбележим заедно като партньори и нашето голямо събитие – 10 години КаргоПланет.

CargoPlanet ще съдейства на организацията на мащабното събитие с транспортни услуги, в които сме експерти от вече 10 години.

Всяка година в полите на Пирин планина в началото на август джазмени от цял свят и почитатели на „музиката на свободата“ се събират за форума на голямото изкуство.

Ненадминатото гостоприемство на банскалии, тесните калдъръмени улички, живата музика, кулинарните специалитети, прохладата от планината в знойните летни дни и нощи създават невероятна атмосфера и дух в китното градче.

През годините в Банско са свирили именити музиканти и биг бендове от цял свят – Германия, Италия, САЩ, Австралия, Швеция, Великобритания, Холандия, Белгия, Русия, Унгария, Сърбия, Грузия, Полша, Канада, Куба, Египет, Индонезия, Израел и т.н. и т.н.

В програмата на фестивала са взимали участие почти всички големи български джаз изпълнители като: Милчо Левиев, Симеон Щерев, Михаил Йосифов, Христо Йоцов, Камелия Тодорова, Васил Петров, Стефка Оникян, Хилда Казасян, Белослава, Мария Илиева, Мери Танева, Мирослава Кацарова, Петър Салчев и много млади бъдещи звезди от родната джаз сцена.

И през 2017 изненадите са много и вълнуващи!

На една сцена ще се качат Пати Остин, Сантиментъл Суингърс, Кенди Дълфър, Мънго Джери, Влатко Стефановски, Любомир Денев, Мишо Йосифов, Ангел Заберски и много други именити музиканти.

Пълната програма на фестивала можете да разгледате тук: https://www.banskojazzfest.com/bg/2015-07-29-14-52-47/програмата

С огромно желание и ентусиазъм екипът на Cargo Planet се включва в подготовката и ви очакваме в Банско през август, приятели!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо