ИсторияВсички новиниCargoPlanet на 10 през 2017

Времето лети, не спира. Всичко е като един миг. Как отлетяха годините… и пратките… Неусетно отшумяха 10 лета…  А в някои отношения ние сме си все същите  – широки усмивки, големи сърца, искрящи очи.  Само едно се е променило – натрупали сме повече опит и знания. Станали сме повече – от двама сега сме над 20.  И продължаваме напред , заедно..

Да си честитим годишнината! През 2017 Cargo Planet  става на 10!

Благодарим на партньорите и приятелите ни за доверието!

Благодарим,  че са до нас и забавлявайки се, заедно растем  като професионалисти!

Очаквайте ексклузивното представяне на всеки от членовете на екипана Cargo Planet, както и нашите игри, изненади и награди.

А накрая разбира се ще има и парти, но всичко по реда си. 🙂

 

Честитим си!

Cargo Planet

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо