Социална отговорностВсички новиниCargoPlanet и мисия ГОРА 2018 в еко-надпревара

На 15.04.2018г. /неделя/ близо до местността „Буката“ над село Кокаляне /район София/, засадихме 450 фиданки бял бор и 200 фиданки зимен дъб.

Поразеният участък от върхов корояд бе предварително изсечен, за да се изолира от останалата все още здрава част на гората. Всички участници в мисията трябваше първо да почистят района от останалите по-едри клони. Последва подготвяне на терена, като го терасирахме и изкопахме дупки, в които да засадим после фиданките.

Впуснахме се и в приключение със забавната състезателна част, където всички отбори в еко-надпреварата трябваше качествено и за най-кратко време да посадят възможно най-много фиданки. От Държавното горско стопанство София строго следяха за правилното посаждане.

Ние, от Cargo Planet влязохме в надпреварата със силен спортно-състезателен дух и така сплотеният ни екип спечели първото място. Последва залесяване на останалите фиданки и на финала – всички участници се отдадохме на заслужена почивка с освежаващ и зареждащ силите пикник, похапвайки вкусни сандвичи от Domino’s Pizza.

И освен, че успяхме да изведем хората сред природата, резултатът, който постигнахме е:

  • 650 засадени фиданки;
  • закупуване на хранителни продукти за пакети в предстоящи благотворителни кампании  на нашите партньори от Holiday Heroes;
  • подпомагане на дейностите по опазването на белоглавия лешояд в района на Врачански Балкан;

Ние от Cargo Planet, съвместно с Holiday Heroes и Фондация „ЕкоОбщност“ благодарим на четирите социалноотговорни компании, които се включиха в акцията, както и на всички доброволци за ентусиазма и добре свършената работа!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо