Всички новиниБългария ↔ Италия = транспорт с CargoPlanet – част III 2019

И дойде време за третата /последна/ част посветена на държавата, където боядисването на яйца се среща съвсем рядко само в някои отделни райони. Широко разпространени в Италия са шоколадовите яйца, обвити в различни шарени опаковки, а козунака всъщност е във формата на Великденски гълъб (Colomba) – задължително с бадеми, символизиращи мъдростта.

Ние от CargoPlanet разполагаме с добре развита мрежа за вътрешен транспорт в България, както и в Италия и можем да съберем и доставим Вашата пратка от и до най-отдалеченото кътче на страната, където при приготвянето на едно еспресо средно се използват 42 зърна кафе.

За изминалата 2018-та година, статистиката ни за превозените пратки през мрежата на CargoPlanet с Италия са следните:

  • България – Италия → 1490 транспорта;
  • Италия – България → 2154 транспорта.

Възможното излизане на Великобритания от Европейския съюз може да повлияе на италианската икономика, преминавайки през четири основни етапа:

  • Финансова криза в комбинация с други дестабилизиращи фактори, като опасенията на пазарите за сриването на европейската банкова система;
  • Несигурност по отношение на продължителността и изхода на Великобритания от Европейския съюз и ефектът от тази несигурност върху бизнеса и инвестициите;
  • Рязък спад на паунда спрямо еврото и потенциално забавяне на вътрешното търсене във Великобритания на стоки от Европейския съюз, като в това число е и Италия;
  • Намаляване на потреблението в Италия и спад в производството.

С оглед на направените наблюдения върху Европейските общи граници, Италия остава транзитна зона за бежанците. Средиземно море продължава да бъде основен маршрут за нарастващите миграционни потоци. Поради географското си положение Италия е в челните редици за контрол на външните граници на Европейския съюз.

Следва месец на Дания 🙂

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо